Menu

DBU-oplevelse på Capelli Sport Stadion

image U16-landsholdet
29. oktober 2019 kl. 13:40
U16-pigerne debuterer i landsholdstrøjen på hjemmebane

KOM OG OPLEV U16-LANDSHOLDET OVER 2 KAMPE HENHOLDSVIS D. 5. OG D. 7. NOVEMBER.

De dygtigste piger fra årgang 2004 spiller deres første landskampe i den rød-hvide trøje, når det danske U16-pigelandshold i fodbold spiller to testkampe mod Tyskland på Capelli Sport Stadion i Køge i den kommende uge.

Når det danske U16-pigelandshold spiller den første af to testkampe mod naboerne fra Tyskland tirsdag den 5. november klokken 18.00 på Capelli Sport Stadion i Køge, debuterer 18 ud af 20 udtagede spillere i den rød-hvide trøje. Dermed bliver det første gang, at de trækker landsholdstrøjen over hovedet, synger nationalmelodien og kæmper for Dannebrog inden for kridtstregerne.

U16-pigelandstræner Frank Johnsen glæder sig til at se, hvordan pigerne håndterer deres første landskamp nogensinde. Selvom modstanderen er en topnation som Tyskland, håber han på, at hans spillere kan matche de tyske spilleres kvalitet, intensitet og tempo.

”Vi forventer, at spillerne involverer sig i kampene. De må ikke ende med at blive tilskuere i kampen,” fortæller landstræneren, som har været samlet med holdet i både august og september.

Frank Johnsen råder heldigvis over to spillere i Mille Bech fra Brøndby IF og Mathilde Vistisen fra Team Viborg, som allerede har fået deres debut for Danmark, da de begge har spillet på U17-pigelandsholdet. Derfor forventer landstræneren også, at debutanterne kan læne sig opad de to pigers erfaringer.

”Pigerne skal først og fremmest lære, hvad det vil sige at spille en landskamp, fordi det adskiller sig så markant fra dét, de er vant til i hverdagen. Derfor er godt, at vi har to piger, som har prøvet det før og kan hjælpe, når der bliver brug for det,” forklarer Frank Johnsen.

U16-pigelandsholdet spiller den anden kamp mod Tyskland torsdag den 7. november klokken 11.00 på Capelli Sport Stadion. Der er gratis adgang til begge kampe.

Vi ses på stadion!

SE INDBYDELSEN HER.