Menu

SOCIALE MEDIER

image

 

Vi vil benytte sociale medier til at fortælle de GODE historier

Sociale medier er en integreret del af vores hverdagsliv, og hos HB Køge Pigefodbold benytter vi af os forskellige sociale medier for at fortælle om hverdagen såvel på som uden for banen, og det er både når vi taber og vinder.

Desværre er misbrug af sociale medier også en del af vores hverdag, og derfor har den sportslige ledelse valgt kort at opridse rammerne for brug af SoMe på og uden for banen.

Hjælp os med at fortælle den gode historie – men gør det med omtanke

Det er selvfølgelig tilladt at benytte sociale medier via mobiltelefoner, iPads, tablets og computere etc., og vi opfordrer såvel spillere som forældre til at være med til at fortælle om hverdagen i HB Køge Pigefodbold. Det er en vigtig del af vores kommunikation.

Samtidigt er det vigtigt, at vi passer godt på hinanden og agerer med udgangspunkt i følgende udsagn:

Behandl andre, som du ønsker selv at blive behandlet

Overvej altid hvordan du selv ville reagere på et opslag, et billede eller andet, og hvis du er det mindste i tvivl om, hvorvidt du skal dele et opslag, et billede, en video m.v., så skal du lade være.

I HB Køge Pigefodbold er grundreglerne:

At vi spørger om tilladelse, før vi tager billeder.

At vi ikke tager – og dermed heller ikke deler - billeder af hinanden i omklædnings- eller badesituationer.

At vi ikke omtaler hverken egne eller andre spilere og hold negativt.

Uhensigtsmæssig brug af og adfærd på de sociale medier i regi af HB Køge Pigefodbold vil ad hoc blive behandlet og eventuelt sanktioneret af den sportslige ledelse.